ماسکو ، 5 آوریل - ریا نیوز. شیمیدانان و نوروفیزیولوژیستهای روسی دریافتند سلولهای مغزی از اثر تشنج با اسیدهای چرب امگا 3 محافظت می شوند ، که بسیاری از آنها را می توان در روغنهای گیاهی و حیوانات یافت ، براساس مقاله ای که در مجله Neuroscience and Physiology Physicalology منتشر شده است.

وی گفت: "تشنج ، حتی یک مورد ، استرس بسیار خوبی برای بدن است. تغییرات بیوشیمیایی در سلولهای مغزی حتی پس از یک تشنج به مدت چند هفته ادامه می یابد. در طول تشنج ، به موازات توسعه فرآیندهای درون سلولی پاتولوژیک ، با اندکی تأخیر در زمان ، مکانیسم مع و محافظتی که سرکوب می کند تاتیانا ساوینا از انستیتوی بیوفیزیک نظری و تجربی آکادمی علوم روسیه در پوشچینو می گوید ، سخنان وی توسط سرویس مطبوعاتی این موسسه نقل شده است.

براساس آمارهای سازمان بهداشت جهانی ، امروزه در جهان تقریباً 50 میلیون نفر از انواع صرع رنج می برند. تقریباً 40٪ از این موارد قابل درمان نیستند و تقریباً نیمی از صرع بدون تجربه عوارض جانبی نمی توانند دارو مصرف کنند.

ساختار نورون مغز
28 نوامبر 2016 ، ساعت 14:14
زیست شناسان روسی آموخته اند که چرا تشنج در صرع رخ می دهد
دانشمندان روسی و خارجی دریافتند كه تشنج با تشنج صرع به دلیل عدم تغذیه در سلولهای مغزی آسیب دیده ایجاد می شود.
تشنج صرع و تمام علائم مرتبط با آنها در نتیجه این واقعیت ایجاد می شود که سلول های عصبی به طور ناگهانی شروع به همزمان سازی تکانه های خود می کنند ، در حالی که همزمان روشن و خاموش می شوند. دانشمندان هنوز نمی دانند که چرا این اتفاق می افتد و بدون اینکه دلایل چنین رفتاری را فاش کنیم ، مبارزه ای تمام عیار با صرع غیرممکن است. به تازگی ، دانشمندان ITEB RAS دریافتند که حملات صرع ممکن است رخ دهد به این دلیل که سلول های عصبی به اشتباه معتقدند که تقریبا هیچ ماده مغذی در داخل آنها باقی نمانده است.

ساوینا و همکارانش در این انستیتو و همچنین دانشمندان سایر مراکز علمی روسیه دریافتند که چگونه سلولهای مغزی خود را از اثرات صرع صرع محافظت می کنند و دلیل اینکه تشنج های مکرر بعد از تشنج بسیار کمتر از حد معمول رخ می دهد را فاش کردند.

دانشمندان روی گونه های خاصی از موش ها آزمایش کردند که نمایندگان آنها از نظر ژنتیکی مستعد ابتلا به صرع و تشنج هستند. به عنوان مثال ، برای ایجاد حمله در چنین حیواناتی ، کافی است که یک صدا به اندازه کافی قوی در کنار آنها تولید شود. زیست شناسان روسی و خارجی مدت ها است که می دانند که چگونه و کجا حملات در چنین موش هایی اتفاق می افتد ، که به Savina و همکارانش اجازه دادند بعد از یک پاروکسیسم دیگر ، چه تغییراتی را در سلولهای مغزی بررسی می کنند

مغز نورونها در مغز انسان
10 آگوست 2015 ، ساعت 13:36
دانشمندان دریافته اند كه موسیقی می تواند صرع را از حملات محافظت كند
گفت: گوش دادن به موسیقی "کار" آن قسمت از مغز را مسدود می کند که کانون های صرع صرع در آنها اتفاق می افتد ، که می تواند صرع را از تشنج محافظت کند یا احتمال آنها را کاهش دهد. "
زیست شناسان با مطالعه نمونه قشر شنوایی ، که تمرکز صرع در آن قرار داشت ، متوجه شدند که غلظت چربی در سلولهای آن پس از حمله بطور قابل توجهی بیشتر از سلولهای موشهای آزمایشگاهی معمولی است. محققان خاطرنشان كردند كه سطح بالای چربی ها پس از تشنج تقریباً دو هفته باقی مانده اند و در همین زمان ، موش ها نسبت به قبل از آزمایش کمتر در معرض سر و صداهای بلند قرار گرفتند.

به گفته محققان ، اسیدهای چرب در مکانیسم های ضد تشنج نقش دارند و از مغز در برابر اثرات تشنج محافظت می کنند. هنگامی که محققان ترکیب شیمیایی این چربی ها را تجزیه و تحلیل کردند ، دریافتند که بسیاری از آنها اسیدهای چرب امگا 3 هستند که برخی از آنها در چربی های گیاهی و حیوانی یافت می شوند. بر این اساس ، داروهای مبتنی بر آنها که می توانند در مغز نفوذ کنند ، می توانند در آینده مورد استفاده قرار گیرند تا مغز را از اثرات صرع محافظت کند.

در حالی که داوطلبان به تصاویر نگاه می کردند ، الکتروانسفالوگرام مغز را گرفتند
16 اکتبر 2015 ، ساعت 13:33
دانشمندان اولین درمان بالقوه صرع را ایجاد کرده اند
پزشکان آمریکایی یک مولکول پروتئین کوچکی ایجاد کرده اند که سلولهای عصبی را در لوب تمپورال مغز سرکوب می کند و مسئول بروز تشنج های صرع است و در عین حال آنها را نمی کشد ، که به پزشکان در آینده نزدیک این امکان را می دهد تا بیماران را از شایع ترین شکل صرع رهایی دهند.
دانشمندان تأکید می کنند که صحبت کردن در مورد کاربرد عملی خیلی زود است. برای بررسی اینکه آیا این اسیدهای چرب در مکانیسمهای دفاعی سلولهای عصبی شرکت می کنند ، تحقیقات بیشتری لازم است. تنها در صورت تأیید این نتیجه گیری ، می توان فكر كرد كه چگونه می توان از این نتایج در پزشکی استفاده كرد.

تشنج ,سلولهای ,محافظت ,ایجاد ,دریافتند ,دانشمندان ,سلولهای مغزی ,سلولهای عصبی ,ایجاد کرده ,زیست شناسان ,شناسان روسی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ابوالفضل علافیان (دبیرستان باقرالعلوم بادرود) پساپس دانلود موسیقی پاپ ایرانی هر چی بخوای انجام پروژه های ژنتیک -انجام پروژه های pso -انجام پروژه های ابزار پیجیده فوتوشاپ خدمات اینترنتی رخشان